tiistai 30. heinäkuuta 2019

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!




Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia asioita kielimatkoihin liittyen. Eiköhän mennä suoraan asiaan!



Tämä riippuu kohteesta, mutta perusasioita nyt on ainakin passi, rahaa (myös käteisellä), vaatteita, adapteri kohteesta riippuen, täytettävät lomakkeet yms. Olen tehnyt aiheesta postauksen kesän alussa, jossa pureudutaan vähän tarkemmin pakkauslistaan, joten vilkaisehan ihmeessä se jos kaipaat vinkkejä pakkaamiseen.



Molemmat ovat mielestäni hyviä vaihtoehtoja ja molemmista löytyy omat hyvät puolensa. Itse matkustin kaverin kanssa sillä se tuntui juuri sillä hetkellä oikealta vaihtoehdolta. Tällöin oli kuitenkin jo ennestään tuttu henkilö mukana, johon pystyi tutustumaan. Yksin lähtiessä taas tutustuu ehkä vielä entistä helpommin uusiin ihmisiin ja itsenäistyy varmasti todella paljon!



Kielimatkoilla tietty opiskellaan valitsemaasi kieltä viitenä päivänä viikossa. Koulupäivät rivät kuitenkaan ole niinkuin täällä Suomessa vaan tekeminen on hauskaa ja juttuja tehdään paljon yhdessä. Koulupäivät eivät kuitenkaan ole  kovinkaan pitkiä, joten niiden ulkopuolelle jää paljon aikaa aktiviteeteille. Aktiviteetit riippuvat kohteesta jonkin verran mutta Maltalla aktiviteetteinä saatoi olla esimerkiksi disco, retki tai EF arena!

Tällä kertaa tälläinen postaus! Toivottavasti tykkäsit, voisin tehdä tästä uuden osan joskus lähitulevaisuudessa. Ps. Jos haluat päästä EF:n menoon mukaan, tsekkaa EF reunion partyjen ilmoitus ja osta lippu!

Xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...