perjantai 26. heinäkuuta 2019

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Moikka taas!

Tänään pureudun tässä postauksessa tooodella yleisiin kysymyksiin kielimatkoihin liittyen! Tämä postaus on suunnattu erityisesti niille, jotka suunnittelevat tai ovat lähdössä kielimatkalle tulevaisuudessa.

Mitä tarkoittaa jos kielimatkan kohteessa on puolihoito?

Kohteesta riippuen on joko täysi- tai puolihoito. Meillä oli Maltan kielimatkalla juurikin puolihoito eli aamiainen sekä illallinen kuuluivat hintaan. Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä Malta on täynnä ihania ravintoloita sekä kahviloita ja kaupat ovat lähellä!



Minkä ikäinen voi lähteä kielimatkalle? Entä kielikurssille?

Kielimatkalle voi lähteä jo 10 vuoden iässä. Tällöin osallistut ryhmään, joka on suunnattu 10-14 vuotiaille. Kohteita tämän ikäiselle löytyy Maltalta sekä UK:sta. Kielimatkalle voi tottakai lähteä vanhempanakin 18 ikävuoteen saakka! Kielikurssille osallistuessasi sinun on oltava vähintään 16, mutta yläikärajaa ei ole!



Kuinka saan vanhempani päästämään minut matkalle?

Tämä toki riippuu palon tilanteesta, mutta voit esimerkiksi tarjoutua maksamaan osan matkasta itse. Lisäksi voit kertoa kielimatkoen hyödyistä ( kokemukset, kielitaidon kehittyminen, uudet tuttavuudet, itsenäistyminen yms. ) ! Se on myös turvallinen tapa päästä ensimmäistä kertaa ulkomaille yksin. Lisäksi EF:llä on vuosien kokemus matkojen jjärjestämisestä! Jos yo-kirjoitukset lähestyy, kielimatka/kurssi voi auttaa sinua preppaamaan niihin!

Entäpä, jos tulee koti-ikävä?

Matkalla ollessasi voit pitää yhteyttä läheisiisi ihan normaalisti puhelimen välityksellä. Lisäksi kielimatkoilla on aina mukana suomalainen leaderi, jolle voit puhua koti-ikävän iskiessä. Itselleni ei kyllä oikeastaan missään vaiheessa tullut koti-ikävä missään vaiheessa, sillä kokoajan oli mukavaa tekemistä ja ihanaa porukkaa ympärillä.

Kiitos, jos jaksoit lukea tänne asti! Jos sinulla herää jotain kysymyksiä keilimatkoihin liittyen, laitahan niitä tulemaan minulle!

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...