perjantai 7. kesäkuuta 2019

Kielimatkalle / -kurssille kesällä 2020?

Kesä on nyt virallisesti täällä ja kohta tulee tasan vuosi täyteen siitä, kun lähdin elämäni matkalle Maltalle!  Lisäksi minun osaltani ensimmäinen kausi ambassadorin tehtävissä paketissa! Paljon on kauteen mahtunut: iloisia kohtaamisia kielimatkoista kiinnostuneiden kanssa, oman kokemuksen jakamista, uusia tuttavuuksia jne!

Palasin yksi päivä Maltalta saatujen kielimatkamateriaalieni pariin ja kyllähän siinä aurinkoiset muistot tulivat tuota pikaa mieleen! Ajattelin jopa, että voisin syksyn ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessa hyödyntää myös EF:ltä saatuja oppimateriaaleja.




Vaikka kesä 2019 on vasta alkumetreillä, ei se tarkoita, että kesän 2020 matkoja ei kannattaisi vilkuilla. Tässä postauksessa ajattelinkin esitellä teille 3+1 syytä, miksi kannattaa varata kesän 2020 matka ajoissa!

1. Aikaa suunnitella ja tutustua kohteeseen
Varatessasi mattkan, saat käyttöösi MyEF tunnukset, joiden avulla puolestaan pääset tutustumaan matkakavereihin! Lisäksi sinulla on aikaa tutustua matkakohteeseen rauhassa, suunnitella sekä säästää käyttörahaa matkalle.

2. Ennakkovaraajan edut!
Varaamalla matkan ajoissa, voit kohdata mahtavia tarjouksia! Myös minun oma alekoodini, EMILIARÄSÄNEN_EF on voimassa. Sillä saa -100€ kielimatkan /-kurssin hinnasta. (...pst vielä yhdisteltynä muihin tarjouksiin.)

3. Määränpää
Itselleni on aina tärkeää tavoitella jotain ja parasta on kulkea kohti jotakin määränpäätä. Kouluvuosikin suluu sutjakammin kun tietää, että kesällä odottaa suuria ja mukavia asioita.

4. Matkapäiväkirja
Kai haluat muistaa matkasi vielä monien vuosien päästä? Mitäpä jos tekisit hienon matkapäiväkirja pohjan, jota voisi täytellä sitten matkan aikana. Itselläni  oli tällainen käytössä ja voin kyllä suositella lämpimästi!

5. Pidempi aika maksaa
Ennakkovaraajalla on pidempi aika maksaa matka pois, ilman ylimääräisiä korkoja!

xoxo,
Emilia

ps. olethan ottanut haltuun ambassadorinstagramini @ambassadoremilia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...