tiistai 18. kesäkuuta 2019

Emilian vinkkinurkkaus: miten säästää rahaa kielimatkalle?

Moikka!

Tänään ajattelin kertoa vähän omista ajatuksistani, mitä tulee rahan säästämiseen kielimatkaa varten. Itse osallistuin matkan maksamiseen siten, että en saanut vanhemmiltani ollenkaan käyttörahaa kohteeseen saatika extra-aktiviteetteihin, vaan hankin käyttörahan kohteeseen itse. Tässäpä muutama tapa säästää:

1. Tee kesätöitä

Itselleni ehkä se suurin rahan lähde oli kesätyö, joita tein ennen kielimatkaa kaksi viikkoa. Vaikka ei ole todellakaan mikään itsestään selvyys saada kesätöitä, niin on se silti erinomainen tapa tienata rahaa kielimatkaa varten. Jos kuitenkin työpaikka jää saamatta, kysele ihmeessä sukulaisitasi, tarvitsevatko he esimerkiksi vaikka pihatöihin tai lapsen vahtiin apulaista pientä taskurahaa vastaan. Myös mansikkamaat ovat hyviä tapoja tienata taskurahaa!






2. Säästä, säästä ja säästä!

Mieti tarkkaan tarvitsetko tuotetta, jota olet ostamassa oikeasti. Laittamalla säästöön mahdolliset lahjarahat yms. voi kerätä jo jonkin verran rahaa säästöpossuun! Monella on varmasti rippijuhlat tulossa tänä kesänä.

3. Hyödynnä kirpputoreja

Jos sinulla on joitakin vanhoja tavaroita, voit myydä niitä kirpputoreilla, niin nettikirppiksillä kuin kivijalka myymälöissäkin! Vastaavasti, jos tarvitset jotain uutta tavaraa, kurkkaa ensin kirpparilta. Näin voi tehdä isojakin säästöjä.



4. Varaa ajoissa ja ole tarjoushaukka

Varaamalla kielimatkan EF:ltä ennakkovaraajana, säästämisen lisäksi matkan maksuun on pidempi aika ilman ylimääräisiä korkoja. Lisäksi voit hyödyntää alekoodiani EMILIARÄSÄNEN_EF, jolla saat -100€ kielimatkan/kurssin hinnasta yhdisteltynä muihin tarjouksiin.

Tässäpä oli muutamia ideoita, kuinka voi säästää rahaa matkaa varten! Mahtavaa, jos jaksoit lukea tänne asti! Jos mitään kysyttävää kielimatkoihin liittyen, vastailen ambassador instagramissani @ambassadoremilia niihin!

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...