perjantai 20. heinäkuuta 2018

13.6 EF kielimatkan esimmäinen päivä

Tätä päivää oli odotettu jo lähes vuoden päivät, ja vihdoin se koitti. Oli aika suunnata kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, jossa tapaisimme EF liiderimme ja muut matkalaiset.Lähdin matkaan ystäväni kanssa. Matka alkoi junalla, joka kiidätti meidät Kuopiosta Helsinkiin. Päälimmäinen fiilis vielä tässä vaiheessa oli jännitys, mutta samaan aikaan olin todella innostunut tulevasta matkasta. 




Saavuttiin kentälle hyvissä ajoin ja aikataulutus oli huolehdittu niin, ettei varmasti tule kiire. Tämä oli hyvä, sillä liikuimme isossa ryhmässä. Lähtöselvitykset tehtiin yhdessä leaderin kanssa ja hommat sujui oikein malikkaasti. Sitten vain odoteltiin lennon lähtöä.Tehtiin myös meidän ryhmälle whatsapp-ryhmä, joka kantoi nimeä "Maltan valloittajat". Tässä vaiheessa saattoi käydä sömässä tai kierrellä terminaalin kaupoissa.

Vihdoin noustiin Lufthansan koneeseen, joka lennättäisi meidät Frankfurtin kautta Maltalle. Lento sujui mukavasti jutustellessa uusien ystävien kanssa.Laskeuduttiin Frankfurtin kentälle, jossa meillä oli aikaa kierrellä terminaalissa. Pelattiin myös tutustumispelejä! Tässä vaiheessa jo tiesin, että tästä tulee ihan huippu matka! KAikki olivat niin ystävällisiä ja mukavia, niin henkilökunta kuin matkakaveritkin. Sitten olikin jo aika nousta seuraavalle lennolle.

Saavuimme Maltalle (Vallettaan) yöllä ja meitä vastassa siellä oli EF henkilökunnan ja bussikuskien lisäksi lämmin meri ilmasto palmujen kera. Matkalaukut saatuamme suuntasimme pienillä busseilla kohti majoitustamme, Sliema Hotelia. Hotellilla meidät jaettiin huoneisiin ja meille jaettiin mm. EF kortit, joilla sai alennusta tietyissä paikoissa. Sitten vaan nukkumaan puhtaisiin hotellin lakanoihin! Vaikka olikin väsy, niin silti olin aivan älyttömän o n n e l l i n e n!

Esivaikutelma oli kokonaisuudessaan siis oikein hyvä! Sliema vaikutti mukavalle paikalle ja ihmiset olivat ystävällisiä. Lisäksi olin tyytyväinen siihen kuinka hyvin matka sujui.

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...