perjantai 20. heinäkuuta 2018

14.6 EF kielimatkan toinen päivä

Aamulla herättiin hyvissä ajoin ja kävimme hotellin alakerrassa aamupalalla. Tämän jälkeen lähdimme kurssi leaderimme sekä aktiviteetti leaderin kanssa kiertelemään Sliemaa. Meille näytettiin mm. The Point kauppakeskus, lähimmät rannat ja supermarket. Lopuksi saatiin itsenäisesti kierrellä lähistöllä. Meillä oli tapaamispaikka, johon sitten lopuksi jälleen kokoonnuimme.





Meillä oli ensimmäisellä viikolla iltapäivä tunnit koulussa, eli koulu alkoi vasta yhdeltä. Bussit lähtivät hotellin edestä kohti koulua, GF Abela Junior Gollegea. Koulu oli siisti ja siellä oli monta luokkaa, kanttiini ja erinomaiset opettajat. Siellä meidät oltiin lähtötasotestin mukaan jaettu luokkiin. Olin international kurssilla, joten luokallani oli muiden suomalaisten oppiliden lisäksi ranskalaisia, italialaisia ja ruotsalaisia.




Koulusta kielimatkalla voisin vielä kirjoittaa erillisen, tarkemman postauksen, sillä se ei todellakaan ole mitään kieliopin pänttäystä nenä kiinni kirjassa, vaan siellä tehdään tosi paljon hauskoja juttuja ryhmissä! Mutta asiaan: koulupäivä loppui kello 16.20, jonka jälkeen menimme hotellille busseilla. Tässä välissä oli hetki vapaa-aikaa, jossa kerkesi käydä mm. syömässä hotellin buffet-tyyppisellä päivällisellä ja oleilla hotelli huoneessa.

Kello näytti seitsemää. Oli aika lähteä kävellen kohti EF Discoa. Sinne menimme leaderin ohjeistuksella. Disco oli kauniilla paikalla ja tilat olivat mitä mainioimmat. Ilta kuluikin tanssiessa hyvän musiikin rytmiin ja pitäessä hauskaa. Yläkerrassa oli myös lounge tyyppinen tila, jossa oli mahdollista oleskella, jos ei halunnut olla tanssimassa alakerran discossa. Tämä oli mielestäni  erinomainen ratkaisu, sillä näin kaikille löytyi tekemistä.




Discossa oli kivaa! Sen jälkeen kello olikin jo 22.00, joten suuntasimme takaisin hotelellille nukkumaan, Hiljaisuus alkoi kello 23.00, jota ennen leaderimme tarkisti huoneemme ja kertoi huomisen päivän ohjelmasta. Minulla oli ihan super kiva päivä ja odotin jo innolla huomista! 

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...