tiistai 7. elokuuta 2018

Aktiviteetit EF kielimatkalla Maltalla 2018 osa 1

Millaisia aktiviteettejä kielimatkoilla on? Onko vapaa-aikaa paljon? Onko totta,että mikäli ei osta lisä aktiviteettejä, ei ole tekemistä? Näihin kysymyksiin saat vastaukset jatkamalla lukemista!

EF Discot

Discoja järjestettiin pari kertaa viikkoon. Niitä varten oli varattu omat hienot tilat, joista alakerrasta löytyi varsinainen tanssilattia. Jos tanssijalka ei kuitenkaan vipattanut, oli yläkerrassa lisäksi lounge tyyppinen tila, jossa pääsi ulos haukkaamaan happea ja pystyi oleskelemaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Discoissa oli tottakai DJ, joka soitti musiikkia toiveet huomioon ottaen. Meillä oli discoissa usein myös special teema!




Kaupunki vierailut

Matkaan kuului kaupunki vierailuita. Me kävimme esimerkiksi Valletassa, Mdinassa ja St Juliansissa (beach clubila). Lisäksi tarkoitus oli kiertää "Three cities", joka kuitenkin myrskyn (...vettä tuli kuin saavista kaatamalla) takia jäi väliin. Kohteisiin matkusteltiin aina busseilla ja paaikan päällä vietettiin paikasta riippuen parista tunnista useaankin tuntiin.




EF Beach club

St Juliansissa sijaitsi EF:n oma rantapaikka, jossa pystyi uimaan, ottamaan aurinkoa, pelaamaan pelejä ja hengailemaan. Paikka oli super kiva ja siellä toimi myös pieni kioski, josta saattoi ostaa juomista taikka pientä naposteltavaa. Täällä vietimme pari tuntia ja vierailimme siellä kerran matkan aikana.




Vapaa-aika

Loppujen lopuksi vapaa-aikaa ei ollut kovinkaan paljoa, mutta mielestäni silti ihan sopivassa suhteessa. Päivässä oli usein pari tuntia vapaa-aikaa, silloin saattoi käydä shoppailemassa, syömässä taikka ajan saattoi käyttää ihan vain lepäämiseen. Niillä, jotka eivät lisä-aktiviteettejä ottaneet, ei ollut sen enempää tai vähempää vapaa-aikaa, vaan heille oli aina järjestetty tekemistä! Eli alussa mainittu väite ei pidä paikkaansa.


Sellainen postaus tällä kertaa! Tästä olisi luvassa vielä toinenkin postaus, jossa keskitytään muihinkin aktiviteetteihin (esim. EF Arena) sekä kerron mun kokemuksia lisä aktiviteeteistä. Lisäksi mulle olisi teille vielä ilo uutinen: alekoodi EMILIARÄSÄNEN2018 on voimassa vielä elokuun ajan, joten kipin kapin vaan matkaa varailemaan! Koodilla saa tosiaan -150€ kaikista kielimatkoista/kursseista!


xoxo, 
Emilia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...