maanantai 13. elokuuta 2018

Miksi juuri Malta, EF ja junior-kurssi?

Moikka vaan! Tänään ajattelin kirjoitella teille vähän siitä, miksi päädyin lähtemään Maltalle nimenomaan EF:n kautta ja miksi ylipäätään päätin lähteä kielimatkalle!




Miksi halusin kielimatkalle?

Kielimatka oli ollut haaveeni jo pitkän aikaa ja vuonna 2017 syksyllä sain tietää, että tämä haave tulee käymään toteen kesällä 2018! Suurimpana syynä miksi halusin sitä niin kovasti oli se, että halusin saada uusia ikimuistoisia kokemuksia ja samalla tottakai oppia englantia ja nähdä uutta kulttuuria. Ja faktahan on se, että r a k a s t a n matkustamista yli kaiken, joten tämä oli ainutlaatuinen mahdollisuus. Lisäksi halusin saada kansainvälisiä ystäviä ( ja ystäviä ylipäätään, heitä ei voi ikinä olla liikaa!<3).

Miksi päädyin EF:ään?

Tutkin lähestulkoon kaikki vastaavia matkoja järjestävät järjestöt läpi ja itselleni parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui EF. Ystävällinen asiakaspalvelu ja hyvät tarjoukset, sekä EF:n vankka kokemus matkojen järjestämisestä vetivät minut puolelleensa. Olin tyytyväinen päätökseeni jälkikäteen!



Miksi Malta?

Rakasta shoppailla ja olla kaupungilla! Samalla kuitenkin nautin rannalla loikoilusta ja lämmöstä. Malta on unelma kohde juuri tämän tyyppiselle henkilölle, sillä sieltä löytyy paljon paljon shoppailu mahdollisuuksia, nähtävyyksiä ja upeita rantoja joka puolella. Käytännössä tässä kohteessa yhdistyvät siis rantaloma sekä kaupunkiloma! Lisäksi lämpö ja aurinko vetivät minut puolelleen, +30 astetta päivittäin!


Miksi junior-kurssi?

Itsehän olin 16-vuotias lähtiessäni matkalle. Tällöin siis oli mahdollisuus joko matkustaa yksin kielikurssin kautta, taikka matkustaa leaderin kanssa kielimatkalla. Tämä oli ensimmäinen matkani ilman vanhempia, joten koin hyäksi vaihtoehdoksi matkustaa leaderin kanssa. Kielimatkoilla siis on enemmän ohjatumpaa toimintaa kielikurssiin verrattuna. 

Onko teillä jotain postaus toiveita? Kommentteja ja parannus ehdotuksia otan mielelläni vastaan, joten niitä tulemaan vain!

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...