lauantai 29. syyskuuta 2018

Aktiviteetit EF kielimatkalla Maltalla osa 2

Edellisessä postauksessa päästiin jo vähän jyvälle siitä, millaisia aktiviteettejä kielimatkoilla on. Tässä postauksessa kerron vielä lopuistakin aktiviteeteistä sekä hieman lisä aktiviteeteistä.


EF Arena

Ehdottomasti yksi lemppari aktiviteeteistäni! EF Arenalle kokoontui monet ryhmät eri maista (meitä oli siellä paaaaljon!). Alussa leaderit pitivät pienen aloituksen koko porukalle, jonka jälkeen olikin sitten vapaat kädet valita monista tekemisistä. Jalkapalloa, lentopalloa, zumbaa, amerikkalaista jalkapalloa, kisoja ja vaikka mitä oli vaihtoehtona. Tykkäsin tästä itse niin paljon, ryhmä henki kasvoi koko porukan kesken kun pelattiin yhdessä!



Hunt the leader

Kartta käteen ja naamioituneita ledereita etsimään! Tarkoituksena oli siis etsiä tietyt leaderit, jotka olivat naamioituneet esimerkiksi turisteiksi, pariskunnaksi, paikallisiksi yms. Kyseessä oli tietenkin nopeus kisa, josta oli mahdollisuus tienata passport pointseja. Kartalla oli rajattu tietty osa Sliemasta, missä sai kierrellä vapaasti etsien näitä leadereita. Kun löysi yhden, hänen kanssaan piti ottaa selfie. Tämä oli todella todella hauskaa, mutta yllättävän vaikeaa!

50 tasks, 50 minutes

Kuten nimestäkin voi päätellä, kyseessä oli kisa, jossa kisailtiin jaetuissa ryhmissä siitä, kuka saa eniten tehtäviä tehtyä 50:ssä minuutissa. Suoritettavia tehtäviä oli erilaisia: kirjallisia, kuvattavia ja videoitavia. Tässäkin oli tilaisuus harjoitella kieltä, sillä osassa tehtävissä piti kysyä jotain vastaan tulevilta. Ohessa kuva meidän tehtävistä.

Shoppailu, uiminen ja tivoli

Tottakai aikaa oli järjestetty shoppailuun ja rannalla loikoilemisellekin! Tätä oli kuitenkin sopivassa suhteessa, ei missään nimessä liikaa:)! 




Lisä-aktiviteetit

Matkoilla on mahdollista ostaa myös lisä-aktiviteettejä, mutta tämä ei ole millään tavalla välttämätöntä tai pakollista. Ne olivat kuitenkin melko halpoja! Esimerkiksi Maltalla oli mahdollista päästä sen toisille saarille, Cominoon ja Gozoon näillä aktiviteetti paketeilla. Mikäli ei halunnut ostaa niitä, oli aina järjestetty muuta tekemistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...