lauantai 29. syyskuuta 2018

17.6 EF kielimatkan viides päivä

Ja niin oltiinkin jo uutta viikkoa aloittamassa, mikä tarkoitti sitä, että oli myös koulua. Tällä kertaa meillä oli iltapäivän tuntien sijasta aamu tunnit ja tällä järjestelyllä jatkuikin koko loppuviikko. Tämä tarkoittikin sitä, että aamupalan jälkeen suuntana oli koulu.

Koulussa meillä oli pääteemana urheilu. Eli tehtiin tehtäviä/pelejä tämän aihealueen ympärillä. Koulupäivä taas hurahti nopeasti ohi ja aamulla olikin jo tullut tietoon, että pitää ottaa uimakamppeet kouluun mukaan, sillä koulun jälkeen olisi tarkoitus mennä Splash and Fun vesipuistoon/rannalle.



Tämä Splash and Fun oli lisä-aktiviteetti, mutta itse olin varannut sen ja minulla määränpäänä oli siis se! Bussi lähti koulun läheltä kohti tätä vesipuistoa ja matkassa kesti yllättävän kauan. Kun vihdoin saavuimme perille, saimme rannekkeet ja eikun vaan menoksi! Siellä oli erilaisia vesiliukumäkiä, aaltoallas ja aurinkotuoleja.

Nämä kierreltyämme kello näyttikin jo sen verran, että oli aika jättää puisto taaksemme ja suunnata hotellia kohti. Kuten muinakin pävinä, oli tässä välissä hieman vapaa-aikaa ennen illan aktiviteettiä, joka tällä kertaa oli disco. Meillä oli discossa special teema, jonka tällä kertaa olimme itse keksineet! Se oli "pimp up your leaders", eli saatiin itse meikata ja päättää asut meidän leadereille. Varmaan hauskin ilta ikinä!!



Kokoonnuttiin hotellin kattoterassille meikkaamaan leaderit, jonka jälkeen matka kohti discoa alkoi. Discossa perinteiseen tapaan oli luvassa tanssimista ja oleilua, mutta tällä kertaa leaderit pitivät myös catwalkin lavalla😂! Kyllä meillä sitten olikin hauskaa.... hyviä muistoja.

Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös tämä disco. Sen jälkeen eipä muuta ollutkaan enää ohjelmassa kuin iltatoimet ja nukkumaan meno. Ja innolla kohti seuraavaa päivää! Tästä päivästä jäi kyllä kultaisia muistoja.😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...