sunnuntai 7. lokakuuta 2018

EF Malta Snapchat muistoina

Hei vaan! Selailin tuossa pari päivää takaperin mun Snapchat muistoja ja siellä olikin tosi paljon kaikkea kivaa Maltalta, joten mieleeni juolahti idea siitä, että voisin esitellä osan niistä teille. Eiköhän mennä suoraan asiaan.....

Ensimmäinen pätkä on Luna Park tivolista, joka muuten sijaitsi ihan meidän hotellin lähettyvillä. Itsekin tuona päivänä jopa uskaltauduin muutamaan laitteeseen ja pakko mainita, että oli muuten halvat laiteliput: yksi lippu maksoi vain 2€! Tivolissa oli ihana tunnelma ja kylläpä kelpasi maailmanpyörästä katsella ihanaa Sliemaa.


Toinen video onkin sitten eräästä ihan uskomattoman hienosta paikasta, Cominon Blue Lagoonista. Kuten näkyy, vesi oli kristallin kirkasta ja turkoosia. Pieni tuulikaan ei menoa haitannut vaan nautittiin kyllä täysin siemauksin auringosta ja kauniista maisemista.




Mega Partyt! Nämä partyt tosiaan kuuluivat Sun and Funpackiin ja meno oli kyllä mahtava! Mitä oon muilta Maltan matkaajilta kuullut, niin joillakin siellä oli ollut vaahtobileet ja Arttu Lindeman esiintymässä. Meillä näitä ei ollut, mutta oli siitä huolimatta super hauskaa. Porukkaa oli todella paljon mestoilla, kuten videosta näkyy.




Valletasta löytyi punaisia puhelinkoppeja, ihan kuin olisi ollut Briteissä! Pakkohan niistä oli kuva ottaa.



Kaksikerroksisella bussilla matkustusta Gozon saarella. Tää video muistuttaa siitä tunnelmasta bussissa kun jollakin oli aina kajari mukana ja siinähän ne matkat nopeasti kuluikin hyvää musiikkia kuunnellessa. Tehtiinkin biiseistä, jotka soi Maltalla soittolista, nimeltä Malta Nostalgia. Käykää ottamassa haltuun, jos ootte Maltalle menossa!



Siinäpä nyt sitten oli kurkistus mun snäppi muistoihin Maltalta. Olipa ihanaa käydä näitä läpi. Vielä tähän loppuun mainitakseni, että alekoodi EMILIARÄSÄNEN2018 on edelleen voimassa, tarkemmat ohjeet löytyy alekoodit sivulta.

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...