keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Mikä ihmeen ambassador?

Hei vaan kaikki! Tänään ajattelin vähän kertoa teille, millaista on olla EF ambassador ja, että mikä se ylipäätään on! Pidemmittä puheitta siis suoraan aiheeseen.

Ambassodor on siis entinen/tuleva EF:n oppilas, joka kertoo kokemuksestaan.

Itsehän olin kesällä 2018 Maltalla kielimatkalla. Aikalailla heti matkan jälkeen päätin ryyhtyä ambassadoriksi. Matka oli minulle niin positiivinen ja ihana kokemus, joten haluan sydämmestäni jakaa ihanaa kokemustani!



Parasta hommassa on, ettei se varsinaisesti velvoita mihinkään. Pisteitä saa kerätä omaan tahtiin, eikä kaikkien edes tarvitse pyrkiä kohti valoituksetonta kielimatkaa, vaan voi kerätä muitakin palkintoja. Hommia voi siis tehdä silloin, kun kerkeää ja tuntuu sille. Esimerkiksi jos koulussa on rankka viikko meneillään, on syytä  keskittyä siihen.

On siis palkintotaulukko, jossa näkyy millä pisteillä on mahdollista saada mitäkin.Ylimpään kastiin kuuluu ilmainen kielimatka, mutta kaikkea löytyy IphoneX:stä mopoautokorttiin. Pisteitä saadaan esimerkiksi kirjoittamalla blogia, jakamalla julisteita osallistumalla promotapahtumiin yms. Jokaiselle löytyy varmasti miellyttävä tapa.



On myös hyvä muistaa, että ambassadorit kertovat omia kokemuksiaan, eikä heidän suuhunsa ole laitettu sanoja. Itselläni kokemus oli niin ikimuistoinen, että siitä riittääkin kerrottavaa!

Ambassadorit saavat ambassador paketin, josta löytyy erilaisia tarvikkeita. (Voisin tehdä tästä postauksen vielä erikseenkin!) Ja meille oli myös järjestetty ambassador kick off tapahtuma, johon en valitettavasti itse päässyt osallistumaan aikataulu ongelmien takia.

Musta on ihanaa olla ambassador ja tehdä näitä hommia, olen niin onnellinen tällaisesta mahdollisuudesta. Jos just sulla on jotain kysyttävää, niin intagramista nimimerkillä @ambasssadoremilia löytyy matskua ja sinne voi tulla pistämään mulle directiä!

xoxo,
Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...