maanantai 31. joulukuuta 2018

Year 2018 with EF

  • Hei vaan! 

  • Vuosi alkoi suunnattoman suurella odotuksella kesän tulevaa kielimatkaa kohden ja toukokussa aloinkin jo tekemään jotain matka valmisteluja. Lisäksi ennen matkaa tein lähtötaso testin, jonka mukaan minut osattiin sitten itse matkalla sijoittaa oikean tasoiseen ryhmää. MyEF sovelluksessa etsittiinkin sillä aikaa tulevia matkakavereita ja juteltiin heidän kanssaan.


  • Kesäkuussa pitkä aikainen unelmani sitten vihdoin toteutui ja matkustimme huippu EF liiderini kanssa Maltan saarelle. Maltalla kesästä kului kaksi viikkoa. Valehtelisin, jos sanoisin, ettei Maltan matka ollut kaikista paras asia vuodessani... se todellakin oli! Hymy tulee huulille katsellessa muistoja tuolta matkalta.


  • Pian matkan jälkeen aloin ambassadoriksi ja samalla ilmoittauduin syksyn reunion partyihin, jotka olivat Helsingissä. Huomasin matkan jälkeen, että rohkaistuin ja itsenäistyin siellä todella paljon, mikä oli tietenkin positiivinen asia.

  • Tein matkan jälkeen ahkerasti ambassador hommia ja pian reunion partyt häämöttivätkin jo ihan kulman takana. Päätin myös ilmoittautua partyjä edeltävään promo tapahtumaan nimeltä EF open door day.

  • Kuten aiemmin sanoin, rohkaistuin matkalla paljon. En olisi ikinä ennen uskaltautunut menemään mihinkään tapahtumaan yksin, ilman tuttuja, mutta uskokaa tai älkää, menin promo tapahtumaan ihan ypö yksin ja kuinka ollakaan tutustuin siellä aivan ihanaan ambassador-tyttöön, joka oli myös ollut Maltalla! Kaikki olivat todella mukavia ja odotin positiivisin mielin illan partyja, jonne lähes tulkoon kaikki kielimatka kaverini olivat tulossa,

  • Reunion partyt menivät kaiken kaikkiaan todella hyvin ja oli niin niin ihanaa nähdä maailman parhaat matkakaverit uudestaan pitkän odotuksen jälkeen! Nyt loppuvuonna perustin instagramiin ambassador käyttäjän: @ambassadoremilia.

  • Lopuksi haluan vain sanoa, että olen todella kiitollinen mahdollisuudesta kielimatkaan, uusiin ihaniin kavereihin ja ambassador työhön! Ihanaa uutta vuotta joka ikiselle siellä ruudun takana!

  • xoxo,


Emilia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Googletetuimmat kysymykset/asiat: Kielimatka edition!

Moikka! Tänään vähän erilaisemman postauksen parissa! Laitoin googleen aina tietyn alun ja katsoin sitten mikä/mitkä googletuimpia as...